facebook_pixel

МУРИН БЛОКЧЕ 300г (ОТРОВА ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ)

6.00 лв.

МУРИН БЛОКЧЕ 300г (ОТРОВА ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ)

Murin Block Extreme 300gr – за масова употреба

Бродифакум 0,0025г/100г

Родентицидна примамка под формата на блокче за контрол числеността на синантропни гризачи: домашна мишка (Mus musculus), сив плъх (Rattus norvegicus), черен плъх (Rattus rattus).

Примамката е синя на цвят и има добавени слънчогледови семки и конопено семе. Специалната форма на роза допринася за по-лесната консумация на блокчетата, а наличието на дупка в тях спомага за удобното им поставяне в специални дератизационни кутии.

Примамката Murin под формата на блокче е изключително устойчива на влага и температурни промени благодарение на наличието на парафин в нев. Това я прави подходяща за прилагане в канализации, дупки, влажни райони и трудно достъпни места.

Начин на употреба:

Преди началото на третиране с отровната примамка е необходимо да се идентифицират видовете гризачи, да се отстранят леснодостъпни източници на храна и вода за гризачите. Обектът не трябва да бъде почистван преди слагането на примамката, за да не се обезпокои популацията. Препоръчително е отровната примамка да се поставя в дератизационна кутия.

Норми на приложение:

Мишки – 20 g – 40 g от примамката или от 2 до 4 блокчета в една дератизационна кутия. Примамките трябва да бъдат поставени на 5 м разстояние една от друга.

Плъхове – 100 g – 200 g от примамката или от 6 до 10 блокчета в една дератизационна кутия. Примамките трябва да бъдат поставени на 5 м разстояние една от друга.

ПРЕДИ УПОТРЕБА ВНИМАТЕЛНО ПРОЧЕТИ ЕТИКЕТА !!!

ЕКСПРЕСНА ПОРЪЧКА И ВЪПРОСИ

0898 764 519